27 okt. 2014

Höstens erbjudanden i påsen

Här kommer en liten presentation av alla som är med i påsen och här med länkar såklart!





Nära Barn är en ny tidning med fokus på ett närvarande och lyhört föräldraskap. Vi vill skriva för dig som är nyfiken på både livet med barn och på vår omvärld, dig själv och andra människor. Genom fördjupade reportage och artiklar om barn i alla åldrar och föräldraskap, miljö/närmiljö, världen, kultur, hälsa, livsstil och mat med utgångspunkt i livet med barn, är den ett helt unikt föräldramagasin.
Vi ger ut fyra nummer om året, med efterlängtad start i februari i år. Just nu finns vårt andra nummer ute och hittills har vi skrivit om bland annat barnuppfostran i Sápmi och i Grönland, om amning, kultur för barn, guider till tygblöjor och bärsjalar och ett reportage om barnteater. Vi har också haft recept på fruktiga glassar, skrivit om samsovning och blöjfri bebis, en intervju med Lars H Gustafsson och i varje nummer ger vi tips på vilda ätliga växter. 



Kokobello. I vår butik vill vi att du ska kunna hitta vackra och fantasifulla varor av hög kvalitet vad gäller hållbarhet och design. Vi väljer våra inköp med omsorg. Vi värnar om miljö och global solidaritet och säljer helst varor i naturmaterial som är tillverkade under rättvisa förhållanden.




Kajsys tillverkar salvor, krämer, oljor och nyttigheter. Allt är ekologiskt och tillverkat med kärlek! I påsen finns ett litet "smak prov" :)




Ahimsa Yoga bedriver yoga,  gravidyoga, mamma-bebis yoga och serverar rawfood från Rawfood Stockholm. Ahimsa Yoga finns i Stockholm.



Knyt An 
Knyt An är en butik som säljer bärsjalar och massor av andra tillbehör för barn och föräldrar.  Så här skriver Katarina om att bära i sjal;
Min tanke är att kunna sprida bärande i sjal eller ergonomisk sele och att kunna erbjuda olika varor för olika önskemål. En del vill byta ut vagnen helt mot en bärsjal som räcker i flera år. Någon annan vill kanske ha ett komplement till vagnen. Eller ha en ergonomisk bärsele de första månaderna istället för en "traditionell" bärsele. En del vill kunna amma i den för att samtidigt kunna ägna sig åt tex äldre syskon. Ytterligare någon vill ha något som avlastar hemma korta stunder vid matlagning eller till ett större barn att bära på ryggen om man går i skogen.  Alla varor är utvalda med omsorg och jag säljer sådant som jag själv använt och tycker är bra

………………………………..


Vi kommer även skicka med information från Amningshjälpen (och förhoppningsvis Blöjfri bebis!)



Amningshjälpen hittar ni här


Blöjfri bebis hittar ni här



Hoppas ni tycker det är lika roligt att alla dessa fantastiska människor vill vara med och bidra!

Inga kommentarer: